iqbeauty

Cosmetische behandelingen die je laten stralen

Geplaatst op

Het is tegenwoordig superbelangrijk dat je er op een frisse manier bij loopt. Het wil helemaal niet zeggen dat je heel jong moet lijken, mooi oud worden is ook mooi. Maar soms wil je gewoon even een opfrissing van je uiterlijk zodat je er weer even tegenaan kan. Daar is toch niets mis mee? Precies! Wij vinden het leuk om jou in deze blog te informeren over de verschillende cosmetische behandelingen die mogelijk zijn.

Botox laat je stralen

Wanneer jij niet meer helemaal tevreden bent over je uiterlijk, misschien vind je wel dat je er een beetje te oud uitziet, dan is het mogelijk om een botoxbehandeling te laten doen. Deze zorgt ervoor dat je je natuurlijke frisheid weer terugkrijgt. Via https://www.botox-centrum.amsterdam/ wordt het heel gemakkelijk om je jonge uitstraling weer terug te krijgen door een botoxbehandeling te boeken. We kennen Botox al sinds de jaren tachtig en met de jaren is er heel wat verbeterd als het gaat over de toepassing ervan. Tegenwoordig ligt de nadruk op mooi oud worden en opfrissen van het uiterlijk. Vroeger was het eerder zodat men de belofte deed dat je eeuwig jong zou blijven met cosmetische behandelingen. Nu kijkt men er dus veel realistischer naar. 

Fillers laten zetten 

En wat meer recente ontwikkeling in de cosmetische industrie is het gebruik van fillers. Die zijn ook al wel enige jaren onder ons, maar zijn wat later doorgebroken bij het grote publiek. Het is mogelijk om met deze injectables verloren volume in het gezicht (onder de ogen bijvoorbeeld) weer terug te krijgen. Dat zorgt voor een verjongde uitstraling. Ook is het mogelijk om lippen op te vullen. Het is zelfs mogelijk om de lippen naar esthetische voorkeur te moduleren. Veel mensen zien volle lippen als een teken van schoonheid.

Fillers bestaan uit een lichaamseigen stof: hyaluronzuur. Deze stof trekt na injectie op de specifieke injectieplek vocht aan en kan wel tot 1000 keer zijn eigen gewicht in water dragen. Dat betekent dat verloren volume opgevuld wordt met vocht dat het zuur aantrekt. Na enige tijd moet de behandeling herhaald worden, omdat de stof door het lichaam wordt afgebroken. De fillers zijn dus niet-permanent.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van de verschillende beauty tips. Lees er meer over.

Contactgegevens

Via info @ iqbeauty .nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden