iqbeauty

Gepersonaliseerde sieraden: een geweldig cadeau

Geplaatst op

Wanneer mensen een gepersonaliseerd sieraad krijgen, is dit meestal ter gelegenheid van het gedenken van een bepaalde levensstap of gebeurtenis. Het kan zijn dat je zo’n sieraad van je ouders of grootouders krijgt. Erg bijzonder natuurlijk. Wij nemen even het hoe en wat van gepersonaliseerde sieraden met je door.

Wat zijn gepersonaliseerde sieraden?

Wanneer we kijken naar wat gepersonaliseerde sieraden zijn, dan valt het direct op dat het een categorie is waarbij onder andere nieuwe sieraden gemaakt worden; helemaal op basis van ideeën die klanten hebben. Ook kan het zo zijn dat bestaande sieraden aangepast worden. Soms komt het ook wel voor dat er twee trouwringen aan elkaar vastgemaakt worden, omdat één van de partners bijvoorbeeld overleden is. Een bijzonder goed voorbeeld van hoeveel emotionele waarde eraan een gepersonaliseerd sieraad kan zitten. 

Supermooie sieraden van Vedder & Vedder 

Vedder en Vedder neem je graag mee langs eindeloze creativiteit. Ze vinden het heerlijk om elke dag bezig te zijn met geweldige creatieve ontwerpen voor gepersonaliseerde sieraden. Deze laatste categorie sieraden is hun passie. Juwelen waar echt een verhaal aan vast zit. Wil je meer weten over hun mooie creaties, dan is het superslim om eens op vedder-vedder.com te kijken. Anne en Esther (een tweeling) zijn nu al enkele jaren de trotse eigenaren van dit merk en hebben vanuit deze positie al heel veel mensen blij kunnen maken met gepersonaliseerde sieraden. Door hun creatieve en zakelijke talenten te combineren, is er een unieke synergie tussen de twee ontstaan waaruit de mooiste sieraden voorkomen. 

Emotionele waarde van gepersonaliseerde sieraden 

Wanneer je een sieraad krijgt van je ouders, dan is dit voor veel mensen een bijzondere gebeurtenis. Het is een aandenken en soms is het ook een herdenken van een bepaalde gebeurtenis in het leven. Wanneer het dan een sieraad betreft dat ook nog eens een keer gepersonaliseerd is, bijvoorbeeld met een inscriptie of een bepaalde vorm die symbool staat voor iets wat jij herkent, een connectie heeft met een gebeurtenis in je leven, of iets dergelijks, dan is het mogelijk dat de emotionele waarde bij zo’n sieraad nog groter is.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van de verschillende beauty tips. Lees er meer over.

Contactgegevens

Via info @ iqbeauty .nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden