iqbeauty

Je horloge aanpassen aan je persoonlijkheid en stijl

Geplaatst op

Het is geen toeval dat mode een wereldwijde miljardenindustrie is. Wie mensen ook zijn en wat hun sociale of economische omstandigheden ook zijn, de manier waarop ze zich kleden en hun lichaam versieren staat in het middelpunt van de belangstelling. Waar het op neerkomt is dit: de kleding die je draagt en de accessoires die je erbij koopt, zijn belangrijk. Mensen maken cruciale indrukken over jou op basis van hoe je eruit ziet en wat je draagt – en dat geldt ook voor het horloge dat je kiest. Besteed wat tijd aan het nadenken over de verschillende persoonlijkheidstypes en stijlen die beschikbaar zijn. Je zult er zeker een of meer vinden die bij je zelfbeeld passen. Fabrikanten van horloges in alle prijsklassen zijn zich bewust van de rol die ze spelen bij het bepalen en weergeven van je persoonlijke stijl. Kijk of je in een van deze persoonlijkheidstypes past.

Ben je op zoek naar een specifiek merk, zoals een Tudor horloge, kijk dan op de website van Gassan.com. 

Verfijning en stijl

In 1972 werd Italiaans modebewustzijn gecombineerd met het beste Zwitserse design, en het horlogemerk Gucci was geboren. Horloges worden vakkundig vervaardigd met behulp van Computer-Aided Manufacturing Computer Numerical Control, freesmachines om de kasten te maken en laserlassen om metalen onderdelen samen te smelten. Kwaliteitscontrole wordt in-house gedaan, en alle leren bandjes zijn ontworpen en gemaakt in Italië. Welk Gucci horloge je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je een product krijgt dat doordrenkt is van kwaliteit en fashion-forward design.

De stijlvolle workaholic

Voor jou zijn verantwoordelijkheid en goed uitgevoerd werk cruciaal. Dat is waarom Rolex een perfecte keuze voor jou is. Dit iconische merk wordt geroemd om de elegantie van zijn ontwerp en het prestige dat het verleent aan elke drager. Als symbool van hoge prestaties en uitmuntend design zijn Rolex-horloges hoogwaardige, in Zwitserland vervaardigde uurwerken die hun reputatie van uitmuntendheid verdienen.

Traditioneel en innovatief

Als je iemand bent die waarde hecht aan eeuwenoude praktijken en tegelijkertijd een affiniteit heeft met de nieuwste ontwikkelingen, dan zijn de horloges van Hublot een goede keuze voor jou. Dit bedrijf werd in 1980 opgericht door de Italiaanse ontwerper Carlo Crocco. Het eerste horloge dat door het bedrijf werd geproduceerd, was het allereerste met een band van natuurlijk rubber. Sinds mei 2004 is de beroemde horlogeontwerper Jean-Claude Biver aan boord gekomen en sindsdien heeft hij het bedrijf in verbazingwekkende en bekroonde richtingen gebracht wat betreft horlogeontwerp.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van de verschillende beauty tips. Lees er meer over.

Contactgegevens

Via info @ iqbeauty .nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden