iqbeauty

Langer mooi blijven: cosmetische behandelingen

Geplaatst op

Er zijn veel mensen die het erg belangrijk vinden dat ze lang mooi en jeugdig blijven ogen. Dat is heel goed mogelijk met de verschillende cosmetische behandelingen. Als je last hebt van hangende oogleden, dan kun je daar wat aan laten doen in de vorm van een ooglidcorrectie. Bij ooglidcorrectie alkmaar vind je wat je nodig hebt. Natuurlijk zijn er nog meer behandelingen die je kunt laten doen. We hebben hieronder er een aantal voor je opgesomd.

Facelift

Bij een facelift wordt je gezicht strak getrokken. Het is een bijzonder ingrijpende operatie waar je weken van moet herstellen. Doorgaans is het niet een behandeling waar mensen direct mee beginnen. Andere behandelingen die kleinschaliger zijn en minder ingrijpend worden vaker gedaan.

Injectables

De zogenaamde injectables zijn behandelingen als Botox en fillers waarmee volume aan het gezicht gegeven kan worden en ook rimpels bestreden. Zo kun je met fillers lippen opvullen en ze een volumineuze uitstraling geven, Botox eens eerder bedoeld als middel om spieren onder de huid minder actief te maken zodat de huid er boven kan herstellen. De hersteltijd voor deze behandelingen is relatief kort en daarom worden de behandelingen ook vaak uitgevoerd.

Ooglidcorrectie

Het is mogelijk om je oogleden te laten corrigeren wanneer ze hangen en je er last van hebt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je niet goed kan lezen wanneer je last hebt van deze klachten. Je kunt naar een cosmetische kliniek gaan en dan kan een arts de oogleden weer strakker maken. Hersteltijd van een ooglidcorrectie is een aantal weken maar je kunt al wel snel weer naar huis.

Voor alle operaties geldt dat er een bijzondere voorzichtigheid gepaard moet gaan. Zowel tijdens de behandeling als de hersteltijd. Daarom raden we ook aan om te gaan naar een gedegen kliniek. Je kan er heel gemakkelijk achter komen welke kliniek goed is. Gewoon even de Google-recensies lezen. Het is ook altijd even goed om te praten met de artsen.

Gerelateerde berichten

Ontdek de veelzijdigheid van diffusers

Etherische olie diffusers zijn de laatste jaren enorm populair geworden en niet zonder reden. Je ziet ze bij diverse winkels en zelfs grote merken...

Lees meer

Over ons

We houden je graag op de hoogte van de verschillende beauty tips. Lees er meer over.

Contactgegevens

Via info @ iqbeauty .nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden