iqbeauty

Met sieraden de deur uit

Geplaatst op

Iedereen wil er zo goed mogelijk uit zien. Dat kun je doen door je mooi te kleden, je haren in de krul of je draagt mooie sieraden. Dat laatste kan nog wel eens duur uitpakken als je ze bijvoorbeeld koopt met echte diamanten. Sieraden zijn er in alle soorten en maten. Zo heb je oorbellen, armbanden en kettingen. In deze blog je lees meer over de verschillende sieraden die je kunt dragen. 

Soorten oorbellen

Als je nieuwe oorbellen wilt kopen, dan is er genoeg keuze. Oorbellen zijn het ideale accessoire voor vrouwen. Het geeft net die extra look waardoor je outfit nog passender is. Ze zijn er in elke vorm verkrijgbaar en in alle soorten kleuren. Al wil je groene oorbellen in de vorm van een dolfijn, je kunt ze vast wel ergens vinden. De oorbellen kun je ook combineren met andere accessoires, zoals armbanden of kettingen. Stem ze op elkaar af en je ziet er modieus uit. Het kan moeilijk zijn om dit op elkaar af te stemmen. We staan tenslotte niet allemaal op de voorpagina van de Vogue. Daarom kan het verstandig zijn om de hulp in te schakelen in de winkel waar je je oorbellen koopt. Zij weten wat bijpassende sieraden zijn en zullen je zo goed mogelijk helpen.

Armbanden

Armbanden zijn misschien wel het meest gewilde sieraad dat er is. Je kunt eigenlijk nooit genoeg armbanden hebben. Bij elke outfit kan immers een andere armband passen. Er bestaan verschillende soorten armbanden. Zo heb je de schakelarmband en de open armband. De schakelarmband heeft een slot waarmee je de armband om je arm vastmaakt. De open armband is wat flexibeler waardoor hij over je hand heen kan en dus geen slot heeft. De armband zit vaak wat losser, dus hierdoor zou je hem ook hoger op je arm kunnen dragen.

Kettingen

Een ketting is een sieraad waarmee je veel kunt variëren. Dit kun je doen door bijvoorbeeld de kleur, dikte en vorm van het sieraad te veranderen. Doe je er een hanger aan of laat je hem blank. Allemaal keuzes waarin je kunt variëren. Hoe je dit vormgeeft, hangt helemaal van je eigen smaak af.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van de verschillende beauty tips. Lees er meer over.

Contactgegevens

Via info @ iqbeauty .nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden