iqbeauty

Wat doet een Thaise massage voor je beauty & gezondheid?

Geplaatst op

Zoals je weet, staat beauty en gezondheid bij ons hoog in het vaandel. Het is het centrale thema op deze website en is een ontzettend breed, divers onderwerp. De twee hangen ook sterk samen, want een gezond lichaam is eigenlijk in ieder geval al een heel mooi lichaam. Toch worden een aantal dingen vergeten op het gebied van beauty en gezondheid en daar willen wij vandaag wat aan doen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een massage bij tonpho-nuadthai. Wij gaan je vandaag het een en ander vertellen over een Thaise massage bij tonpho-nuadthai en hoe je dit kan helpen op het gebied van beauty en gezondheid. 

Wat is een Thaise massage?

Een Thaise massage van bijvoorbeeld tonpho-nuadthai is veel uitgebreider dan een reguliere massage zoals de meeste Nederlanders die kennen. Het ziet bijvoorbeeld toe op het hele lichaam en is meer dan een massage. Thaise mensen zijn de beste masseurs ter wereld en weten ongeveer alle blokkades in het lichaam op te heffen. Dit doen zij wel met redelijk stevige technieken, maar dat zal je dan ook enorm helpen na afloop. De Thaise massage van bijvoorbeeld tonpho-nuadthai zal dan ook alle energiebanen masseren en verschillende rek- en strekbewegingen uitvoeren. Daarnaast zijn er uiteraard allemaal verschillende technieken en behandelingen, waarvan de één veel rustiger is dan de ander en weer en ander meer toeziet op ontspanning. 

Thaise massage en beauty & gezondheid

Dan de veelbelovende verhouding tussen een Thaise massage en beauty & gezondheid, dat is immers waarvoor je hier bent gekomen. Een Thaise massage van tonpho-nuadthai maakt ten eerste alles los in je lichaam, dat heb je hierboven al kunnen lezen. Ook zal het ervoor zorgen dat je een stuk meer ontspannen bent en je lichaam beter aanvoelt. Verlaagde cortisolniveaus in je lichaam, betere doorbloeding, meer dopamine en endorfine; het is goed voor je. Dit maakt je allereerst veel gezonder, maar uiteindelijk ook veel mooier. De wetenschap is er namelijk achter gekomen dat dit soort dingen, en dan vooral gezondheid, sterk samenhangt met wat wij nu ‘beauty’ noemen. Het is dus gewoon enorm belangrijk dat je goed voor jezelf blijft zorgen en een massage bij tonpho-nuadthai kan daar een enorme rol in spelen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van de verschillende beauty tips. Lees er meer over.

Contactgegevens

Via info @ iqbeauty .nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden