iqbeauty

Wat zijn de risico’s bij het verwijderen van wallen?

Geplaatst op

Het verwijderen van wallen onder de ogen moet je uitsluitend bij een aantonende professional laten doen. Het is een operatie die met de kennis van nu heel precies en zorgeloos uitgevoerd kan worden. Ga in gesprek met de dokter om alle risico’s door te nemen. We leggen in deze blog uit wanneer het goed is om ze te verwijderen en algemene zaken over de risico’s van een wallen operatie.

 

Wanneer wallen verwijderen?

Zit je erover na te denken om je wallen te laten verwijderen? In principe mag iedereen boven de 18 deze operatie ondergaan. Dus ook op jonge leeftijd kan deze operatie succesvol zijn. Je kunt meerdere redenen hebben om ze te laten verwijderen. Dit kan te maken hebben wanneer ze te veel opvallen of dat je er simpelweg last van begint te krijgen. Ga in overleg met de dokter. Er kunnen namelijk meer oorzaken zijn van de vorming van je wallen. Zoals een slechte levensgewoonte.

 

Hoe kom ik aan wallen?

Over het algemeen komen wallen vooral bij ouderen voor. Dit kan per persoon verschillen en heeft vaak ook te maken met levenspatronen. Zo kan langdurige stress of onregelmatige slaappatronen de wallenvorming bevorderen. Daarnaast kan een tekort aan vocht in je lichaam een bijdrage leveren aan het vormen van wallen.

 

Risico’s wallen verwijderen

Laat je wallen uitsluitend door een professional verwijderen. Voordat je ze laten verwijderen word je goed ingelicht. Zo moet je aan bepaalde leefregels houden en krijg je goede nazorg. De dokter kan je ook adviseren om de operatie niet uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan medische complicaties. Je zult hiervoor ondervraagd worden en samen wordt er een besluit gemaakt om de operatie uit te gaan voeren. Voor het beste effect bij het wallen verwijderen behaal je om alle adviezen en informatie goed na te leven. Bij het verwijderen is er een kans dat er blauwe plekken ontstaan. Daarnaast kan de huid zich ook opzwellen. Dit is in vele scenario’s gebruikelijk. Laat je hier goed in coachen zodat je dit het beste kan laten behandelen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van de verschillende beauty tips. Lees er meer over.

Contactgegevens

Via info @ iqbeauty .nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden