iqbeauty

Wat zijn de voordelen van een hotelovernachting voor je looks?

Geplaatst op

Een hotel is de enige plek ter wereld waarvan het uiteindelijke doel, de missie en de visie is om je een onvergetelijke ervaring te bieden en ervoor te zorgen dat je je zo goed voelt dat je zo snel mogelijk terug wilt komen.

De hotelkamers hebben alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf: grote comfortabele bedden bedekt met speciale spreien die zelf worden opgemaakt, en badkamers die schoon en glanzend zijn. De foto’s aan de muur zijn altijd goed uitgelijnd, en alles functioneert altijd perfect. Iemand anders zorgt ervoor dat alles functioneel, netjes en opgeruimd is, alleen voor jou! Alle dingen die vies kunnen worden en aandacht nodig hebben (zoals de keukenoven, de afzuigkap of de garage) zijn de zorg van iemand anders (tenminste zolang je op vakantie bent). Een hotelkamer is gemaakt om je zo goed mogelijk te huisvesten, om alles te bieden wat je nodig hebt en om je te ontzien van alles wat je zou kunnen storen.

Ontspan en geniet en laat de rest aan de staff over

Hotelkamers staan erom bekend dat ze terrassen hebben met uitzichten waar je heerlijk van kunt genieten. Je zit op het prachtige terras, kijkt naar de rustige en luchtige omgeving, neemt de geur van de zee en de pijnbomen in je op, en hoeft niets te doen, want je bent op vakantie en je enige doel is uitrusten en ontspannen. Je kunt zo even zitten of urenlang. Terwijl je geniet, maakt iemand anders de lunch en ruimt alles op wat opgeruimd moet worden. Je hoeft alleen maar achterover te leunen en te genieten van je welverdiende vakantie en het prachtige uitzicht.

Dingen doen, of juist niet

Je kunt je slippers aantrekken en naar een ontspannende massage lopen of je overgeven aan een aangename spa-ervaring in een sauna, kiezen voor een geurige aromatherapiebehandeling, ontspannen bij de kapper of bij een pedicure. Als je wilt, kun je een workout doen in de fitnessruimte. 

Als je op zoek bent naar een loungesfeer, heb je vaak een loungebar of een ´café´ tot je beschikking. Je kunt een gebakje eten en koffie drinken, een leuk souvenir kopen of gewoon zitten en genieten van het moment, ontspannen op een comfortabele bank in het hotel. Een hotel is een kleinere versie van een stad met goede voorzieningen. Een hotel biedt het beste van het leven, waar alles binnen vijf minuten te voet bereikbaar is.

Aan je looks werken door te relaxen

Ook is er vaak muziek op het terras van het hotel. Hier kun je genieten van een glas wijn of een lekkere cocktail in een relaxte sfeer. De mensen zijn ontspannen. Het zijn dezelfde mensen die nerveus claxonneren in de file, maar hier zijn ze allemaal vrolijk, hun gezichten mooi gebruind, blij en glimlachend. Aangename terrassen met een aantrekkelijk uitzicht, de vaardige handen van de masseurs en aromatherapeuten, de onzichtbare maar onmisbare zorg van het hotelpersoneel, het overvloedige buffet waar je je smaakpapillen kunt verwennen, het betoverende gevoel van zee, zon, zout, schoonheid en tevredenheid: dit alles verandert mensen in de beste versies van zichzelf, in mensen die klaar zijn om te lachen, andere mensen te ontmoeten en van het leven te genieten. Zo werk je aan je looks, door gewoon meer even lekker te relaxen een tijdje. 

Ken je dat vrolijke gelach dat ’s zomers van de hotelterrassen komt? Dat is het uiteindelijke doel van hotelteams. Om je te laten ontspannen en het gelukkigste en meest tevreden deel van jezelf te ontdekken. Doen ze dat gratis? Nee. Dus het is altijd goed om een hotel te kiezen met een goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van de verschillende beauty tips. Lees er meer over.

Contactgegevens

Via info @ iqbeauty .nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden